I efteråret 2018 var Christina fra Ribe min skønne LIVE Styling dag kunde. I skulle bare vide, hun er simpelt hen så sød. Så sød at hun vil dele hendes hjem med alle jer, derfor har hun løbende i det seneste halve år sendt billeder til mig. Tusind tak Christina.

Christina ville gerne fuldende hendes hjem og have strammet lidt op på stilen. Som hun selv siger der manglede lige de sidste 10%, før at jeg var helt i ro.

Christina siger efter dagen:

Jeg er helt høj efter min LIVE styling dag og jeg kan virkelig mærke, at vi nu får skabt det helt rigtige hjem til netop os. Jeg synes egentlig at vi boede ok før, men jeg følte, at der manglede de der sidste “10 %”.  Derfor bookede jeg Pernille til at hjælpe os med at få skabt et dejligt personligt hjem. Pernille får hermed mine varmeste anbefalinger.

På en styling dag er det meget forskelligt, om vi kun når at gennemgå et rum eller om vi når 10. Her hjemme hos Christina, tror jeg vi nåede hen mod 7 rum. Der var helt vildt gang i den og det fantastiske ved Christina er at hun er meget skarp på hvad hun kan lide, derfor nåede vi rigtig meget. Hos andre kunder er vi gået i dybden med et rum – startet helt forfra. Hos Christine snakkede vi rigtig meget styling, farver, ro og sammenhæng i hele huset i husets stil. Møbler måtte lade livet til fordel for andre der passede bedre og andre møbler fik bare nye placeringer i samme eller andre rum. Vi talte også opbevaring og om hvordan man får hele familien til at være glade under et tag.

         

Her ses Christinas entre FØR eller næsten før. Da jeg tager billedet har vi nemlig allerede flyttet møblet – det gik så hurtigt at min kamera-dame (mig) ikke kunne følge med. Før hang jakkerne bag møblet og var det førte man så når man strådte i af døren. Du kan se knagerne bag spejlet. Christina har to indgang og dette er den “pæne”.

 

Her skal Christina i gang med at male væggen med den smukke grønne kalk maling, der er blevet den gennemgående farve i huset.

 

Her er den færdige entre. Knagerne er flyttet, der er malet og Christina har stylet med sammenhæng, kontraster, nyt og gammelt. Lige som vi har talt om der lige er hendes stil.

 

Christines køkken før. Farverne flyder lidt sammen, der mangler noget kontrast og der hænger ensomme billeder hist og her.

Den grønne kalk maling går igen og binder huset sammen og giver en kølig kontrast til det hvide her i køkkenet. De ensomme billeder er fjernet, der er kommet nye fine porcelænslamper op