Da vi købte vores hus for tre år siden, var alle rum mørke og indretningen bar præg af, at der havde boet en ældre mand. Men huset havde også charme – det kunne jeg i hvert fald se.

Det vigtigste var, at både min mand og jeg havde den helt rigtige mavefornemmelse og det havde vi. Vi vidste, at der skulle lægges mange kræfter, men du kender det sikkert, nogle gange kaster man sig bare ud i projekter uden at vide hvor lang og tung en vej det bliver.

I dag er jeg superglad for vores hus – jeg er glad for at jeg har evnen til at se muligheder frem for begrænsninger. Jeg er glad for at jeg er resultatorienteret og at jeg kan skabe orden i ”kaos”.  På det første billede ses “køkkenet” som det så ud da vi så huset for første gang. Efterfølgende er der flere billeder fra vores køkken i dag.

Brun stue

Pernille Bryggers køkken

Bordopdækning med hvidt bestikt.

 

Pernille Bryggers køkken

 

Køkken design