Det må betyde at jeg har en rigtig business 🙂 Kender i det, nogle gange niver man sig i armen og tænker; gør jeg virkelig det jeg altid har drømt om?

Men lige gyldig hvad det betyder, så kan jeg mærke at det føles rigtig godt at læse. Det er super skønt at kunne fortælle folk, hvad det er jeg brænder for. Jeg er nemlig super passioneret omkring personlig styling og det at få folk til at føle sig rigtig godt tilpas i deres hjem. Jeg kan se at mit arbejde gør en tydelig forskel for de personer jeg hjælper, de opnår glæde og balance i deres hjem frem for frustration.

Du kan læse artiklen på dette link, side 30-31: (hvis du læser på mobil, skal du muligvis lige downloade en app først, hvis du læser på computer hopper du direkte til artiklen)

https://e-pages.dk/erhvervsavisenfyn/103/?date=23/08/2018