Ja, det VAR mig! En gang troede jeg, at jeg kun skulle bo kun med lækkert design – helst af den helt nye slags og også gerne dansk. Jeg var under min uddannelse blevet præsenteret for en masse skønt design og jeg glædede mig til at få mit eget hus en dag – det skulle blive vildt fedt – med dansk design.

Sådan blev det bare overhoved ikke… dansk design er sku dyrt. Hus, have, bil og to piger. Pengene rakte ikke så langt, som jeg havde troet. Jeg måtte ændre min drøm og tænke helt anderledes, da vi for tre år siden, købte vores drømmehjem. Men hvor er jeg glad for vores hjem i dag. I vores hjem er der gammelt, nyt, slidt genbrug, arvegodt, retro, moderne og lidt dansk design og jeg føler mig mega meget hjemme, netop fordi jeg er omgivet af ting med historie blandet med lidt nyt.

Jeg havde en forestilling om at bo på en helt bestemt måde, men livet tog en anden drejning. Bor du som du havde forestillet dig, føler du dig hjemme i dit hjem? Vil du vide hvordan du skaber DIT personlige hjem?

Stueplante - Style din bolig

 

Grønne planter

 

Pernille Bryggers køkken