Få hjælp til dit hjem

Det hele eller bare en smule...

Det hele eller bare en smule?

Vil du have lidt af min hjælp til at komme i gang – eller vil du have alt det bedste jeg kan give dig, og komme i mål?

Du har mange forskellige muligheder for at få det hjem du drømmer om.

Værktøjerne til at opnå millionstemning i dit hjem kan bruges på mange måder.

Skal du have det hele…

 

Intuitivt indretningsforløb

Lær intuitiv boligindretning – besøg af mig i dit hjem – tæt personlig sparring

 

..eller bare en smule?

1:1 online indretning i 1 time

Effektiv hjælp til ét rum

 

Vi to – 1 dag – dit hjem

Besøg af mig i dit hjem

 

 

Community; Indret dit liv med energi

Facebookgruppe

 

 

Vibration & Indretning

Kort eksklusivt forløb inkl. orakelkortoplæg

 

Millionstemning interiør

Mit spirituelle boliginteriør til dit hjem

 

GRATIS BOLIGCOACHING

Jeg tilbyder en gratis 1:1 boligcoaching over telefonen.

Det virker helt sikkert fjollet for dig, men jeg elsker at lytte til kvinder der har indretnings-krise. Dine udfordringer er guf for mig – ja faktisk så meget som på 2. pladsen efter varme knus fra mine piger.

Jeg vil selvfølgelig også gerne tale med dig og efter du har talt med mig i telefon, ved du nøjagtig hvad der skal til for at du kan skabe et hjem med ro, glæde og energi. Jeg er super skarp til at se muligheder – vi taler om dine.  Vi mærker selvfølgelig om vi to er et match og hvis ja, taler vi om hvordan min hjælp til dig kunne se ud.

 

Pin It on Pinterest