Få hjælp til dit hjem

Det hele eller bare en smule...

Det hele eller bare en smule?

Vil du have lidt af min hjælp til at komme i gang – eller vil du have alt det bedste jeg kan give dig, og komme i mål?

Du har flere forskellige måder hvorpå du kan få et energiskifte i dit hjem, der får dig til at smile – hver dag.

Måske bliver du drænet bare ved tanken om at komme hjem. Måske elsker du dit hjem, men ønsker at dit hjem skal nære dig helt ind i din sjæl. Det kan også være, at du ved at alt er energi og du mærker, at det ikke er tilfældigt, hvordan du indretter dit  hjem, men du aner ikke hvor du skal starte. Måske er du et rodehoved, der ønsker at få styr på det – når det roder i vores hjem roder det nemlig også i vores hoved.

Herunder ser du de forskellige ydelser jeg har. Værsgo at tage et kig.

Hvis du er i tvivl, om hvad der passer til dit behov, skal du endelig ikke tøve med at kontakte mig.

Skal du have det hele…

Intuitivt indretningsforløb

Lær intuitiv boligindretning – besøg af mig i dit hjem – tæt personlig sparring

..eller bare en smule?

1:1 online indretning i 1 time

Effektiv hjælp til ét rum

Vi to – 1 dag – dit hjem

Besøg af mig i dit hjem

 

2 rum – 2 måneder

Skru op for DIG i din indretning

Millionstemning interiør

Mit spirituelle boliginteriør til dit hjem

GRATIS BOLIGCOACHING

Jeg tilbyder en gratis 1:1 boligcoaching over telefonen.

Det virker helt sikkert fjollet for dig, men jeg elsker at lytte til kvinder der har indretnings-krise. Dine udfordringer er guf for mig – ja faktisk så meget som på 2. pladsen efter varme knus fra mine piger.

Jeg vil selvfølgelig også gerne tale med dig og efter du har talt med mig i telefon, ved du nøjagtig hvad der skal til for at du kan skabe et hjem med ro, glæde og energi. Jeg er super skarp til at se muligheder – vi taler om dine.  Vi mærker selvfølgelig om vi to er et match og hvis ja, taler vi om hvordan min hjælp til dig kunne se ud.