LIVE boligcoaching

Millionstemning på budget med LIVE boligcoaching

LIVE boligcoaching

Du inviterer mig, en boligcoach, inden for dine døre og du lærer at style dit hjem med dine ting, i dine farver; på en professionel måde.

N

Få en personlige stil.

N

Bliv bevidst om hvilke farver du ønsker i dit hjem.

N

Få viden om hvordan du styler dit hjem personligt.

N

Bliv bevidst om, hvilke ting du ønsker i dit hjem.

N

Få et hjem du føler dig hjemme i.

N

Lær at bruge alt det du allerede har.

Mine kunder fortæller

Jeg er helt høj efter min LIVE styling dag og jeg kan virkelig mærke, at vi nu får skabt det helt rigtige hjem til netop os. Jeg synes egentlig at vi boede ok før, men jeg følte, at der manglede de der sidste “10 %”.  Derfor bookede jeg Pernille til at hjælpe os med at få skabt et dejligt personligt hjem. Pernille får hermed mine varmeste anbefalinger.
Christina

Business Manager, Ribe

Pernilles skønne væsen og ærlige udmeldinger giver et skønt energi boost der kun bliver størrer og størrer som arbejdet med at virkeliggøre drømmene skrider frem. Pernille fanger hurtigt “vores og husets sjæl” og bruger i høj grad de ting vi i forvejen har. En helt igennem fantastisk oplevelse alle skulle unde sig selv og deres hjem ❤
Theila

Sygeplejerske, Sønderborg

LIVE boligcoaching – Lær at style dit hjem med dine ting, i dine farver; på en professionel måde.

Du og dit hjem vil være i fokus hele dagen og du må stille alle de dumme spørgsmål – dem som jeg sikkert vil elske. Vi skaber sammen rammerne for dit drømmehjem.

Dagen er KUN for dig, der ønsker at ændre dit hjem nu. Du skal være villig til at vende op og ned på dit hjem – vi flytter rundt på møblerne på selve dagen. Men samtidig er det altså skide sjovt.

Sofahjørne efter brug af stylemetoden
Vi smøger ærmerne op og flytter på dine sager/møbler – hvorfor vente vi skal jo se om det fungerer NU.
Du får viden om hvad der fungerer i DIT hjem.
Jeg hjælper dig med at løsne op for den dybeste bolig-smerte.
Jeg spytter det ene fif ud af ærmet efter det andet.
Du vil opleve at se dit hjem med nye briller.
Pernille Bryggers køkken
Pernille Bryggers kontor
Seng ved grøn væg - Pernille Brygger

På selve dagen hjemme hos dig arbejder vi ud fra 6 steps

N

STEP 1: Rammen for dit hjem

Inden mit besøg får du en workbook. Heri finder du øvelser der bevidstgør dine drømme og udfordringer samt får dig til at reflektere over dit nye hjem. Vi gennemgår workbooken, når jeg besøger dig og ud fra opgaven sætter vi rammen for dit hjem.
N

STEP 2: Energien i dine rum

Dine rum tillægges den helt rigtige funktion samt din personlige energi. Dine rum skal ose af dig og din energi og rummene skal bruges helt optimalt.
N

STEP 3: Dine ting og dine møbler

I løbet af dagen bliver du bevidst om, hvilke ting du ønsker at omgive dig med. Hvad er god energi og hvad er dårlig energi – for dig. Hvilke af dine ting skal skiftes ud og hvilke vil du gerne beholde.
N

STEP 4: Komponer dine ting og møbler med dine rum

Løbende hele dagen flytter vi på dine ting. Vi skal prøve tingene af. Ja, vi kommer til at rode, men det bliver rigtig godt til sidst. Du skal lære at style dit hjem, derfor giver jeg dig alle mine mange års erfaringer inden for indretning, tips og tricks.
N

STEP 5: Enderne mødes

Du begynder at kunne se sammenhængen i din stil. Jeg guider dig til at opdage de rette farver og materialer, der spiller sammen med dine øvrige ting og møbler. De farver og materialer, der gør dig glad og fyldt med energi. Din personlige stil bliver helt konkret.
N

STEP 6: Overblik og sæt i gang

Jeg samler op på dagen og udarbejder et udkast til en HELT UNIK indretningsplan til dit hjem. Jeg færdiggør planen som efterfølgende sendes til dig på mail.

Live fra Instagram

Pin It on Pinterest