Pernille Brygger

Jeg er boligstylist og intuitiv boligmentor og elsker at skabe rum, hvor funktion og personlighed går op i en højere enhed. Jeg har arbejdet med indretning og styling inden for bolig- og butiksindretning i mere end 10 år. Herunder har jeg arbejdet med designbrands som blandt andet Menu A/S, Adidas, Royal Copenhagen, Pillivuyt, Alfi og Kitchen Aid. Jeg har hjulpet utallige familier med at finde balance eller kant og jeg har givet flere hundrede tips og tricks til mere lys, mere hygge, mere velvære, mere farve.

Jeg elsker processen, hvor jeg i samarbejde med min kunde finder frem til lige netop den stemning, der er rigtig for hende eller ham. Det gør mig oprigtig glad at se mine kunder stråle af glæde i deres nye hjem.

Jeg har dedikeret mit liv til at skabe orden i kaos – allerede som barn satte jeg mit legetøj i system og efter farver (på et tidspunkt var ALT lyserødt). Der var aldrig rodet på mit værelse og det er blandt andet den evne, jeg bruger, når jeg hjælper mine kunder i dag.

Jeg er:

  • Hurtig til at sætte mig ind i din situation og dine behov.
  • Jeg ”tænder” på smukke omgivelser og god energi
  • Jeg er god til at organisere og skabe orden i ”kaos”.
  • Jeg er resultatorienteret og kan se mulighederne i dit rum, hvor du ikke selv kan se dem.

Mine kunder siger

Det har været den helt rigtige løsning for os! Jeg tør slet ikke tænke på alle de fejlkøb vi ville have gjort, for ikke at tale om den tid vi har sparet ved ikke at skulle vade fra det ene bolighus til det andet samt uenigheder omkring alle køb. Jeg er sikker på, at vi på ingen måde ville være færdige med indretningen og stadig ville rive os selv i håret…
Mie

Fysioterapeut, Odense

Pernille Brygger er superskarp til at spotte, hvad der med få virkemidler kan gøre et rum eller et møbel lækkert – eller hvad der skal til, for at opgradere et rum til et nyt formål.
Jette

Journalist, Stadil

Vi havde nyt, gammel, genbrug og Pernille Brygger hjalp os med at få hele huset til at hænge sammen uden at vi skulle ud og investere i flere møbler.

Farver på puder, tæpper og vægge og den rette styling gjorde underværker. Vi føler os endelig rigtig glade i vores nye hjem.

Maria

Folkeskolelærer, Marstal

Når man får din skitse og dine ideer er det trygt at kunne kende sig selv i det. Der er taget højde for de udfordringer og tanker jeg har, men ideerne er samtidig nytænkende. Jeg føler ikke at jeg har fået trukket en bestemt stil eller et koncept ned over hovedet. Samtidig er der plads i dine ideer til at tænke videre og ideudvikle på det du har lavet.
Du har en praktisk og usnobbet tilgang til tingene😉
Jeg vil anbefale dig til alle jeg kender.
Heidi

Bregninge

Jeg er helt høj efter min LIVE styling dag og jeg kan virkelig mærke, at vi nu får skabt det helt rigtige hjem til netop os. Jeg synes egentlig at vi boede ok før, men jeg følte at der manglede de der sidste “10 %” og derfor bookede jeg Pernille til at hjælpe os med at få skabt et dejligt personligt hjem.
Christina

Business Manager, Ribe

Nød lige morgenkaffen og reflekterede over de seneste dage. Elsker at der sker noget! Tusind tusind tak for dig ❤ Uden din hjælp var der ikke sket en pind og energien til at knokle fra morgen til aften havde slet ikke været der.
Elsker at komme ind i stuen nu, den ligesom hilser velkommen med et kram. Og dét bliver kun bedre når den rigtige sofa, bord og brændeovnen kommer. Ha’ en dejlig dag, jeg knokler videre.
Theila

Sygeplejerske, Sønderborg

Det er ingen hemmelighed, at det i første omgang føltes som mange penge for at få indretnings-ideer. Men Pernille har alene ved genanvendelse og opgradering af vores eksisterende møbler tjent sig selv ind flere gange. Dertil kommer, at vi undgår fejlkøb (og fejl byggeprojekter GYS). At vi nu også har startskuddet, og planen, til at få skabt de helt perfekte rammer omkring vores familie er fantastisk.

Anne-Kathrine

Odense

TAK for hjælpen med at omsætte vores flow af tanker, finurlige ønsker og bestemtheder til en konkret stil og reel vision for hvordan vores hjem kan og skal komme til at se ud. TAK fordi du kunne finde noget der både rummer min hang til æstetik og min mands praktiske og magelige tilgang. Jeg vågnede i morges glad og utålmodig for at komme igang – og for første gang i lang tid ser jeg ikke kun rodet i stuen, men hvordan stuen kommer til at se ud og det giver mig virkelig ro.

Sophie

Ørestad

Live fra Instagram

Pin It on Pinterest