Hjem indrettet med intuitiv boligindretning

Se udviklingen af alle de skønne hjem, der har fået kærlig hjælp gennem intuitiv boligindretning

FØR & NU
køkkenet

FØR & NU
soveværelset

FØR & NU
kontoret

FØR & NU
stuen

GRATIS BOLIGCOACHING

Jeg tilbyder en gratis 1:1 boligcoaching over telefonen.

Det virker helt sikkert fjollet for dig, men jeg elsker at lytte til kvinder der har indretnings-krise. Dine udfordringer er guf for mig – ja faktisk så meget som på 2. pladsen efter varme knus fra mine piger.

Jeg vil selvfølgelig også gerne tale med dig og efter du har talt med mig i telefon, ved du nøjagtig hvad der skal til for at du kan skabe et hjem med ro, glæde og energi. Jeg er super skarp til at se muligheder – vi taler om dine.  Vi mærker selvfølgelig om vi to er et match og hvis ja, taler vi om hvordan min hjælp til dig kunne se ud.

 

Pin It on Pinterest