FØR & NU

køkkenet

Er dit køkken mon din ekstra arbejdsplads eller nyder du energien i dit køkken? Få inspiration til din køkkenindretning herunder

Et fedt køkken

“Kære Pernille.
Jeg havde en klar ide om at mit køkken skulle have følelsen af hjemmebagte småkager, hygge, ro, nærvær og mormor. Men jeg havde INGEN ide om hvordan jeg så lige manifesterede de følelser til konkrete farver og indretning. Men efter en dag med dig har jeg en klar plan for hvilke møbler jeg mangler, hvilken farve køkkenet skal have og hvordan vi får skabt den stemning jeg drømte om da vi købte huset.
“Vi to – en dag” har været den bedste investering for en god start i vores nye hjem ❤”

 

Skam

“Jeg skammede mig over mit rodede kaotiske køkken, og nu ELSKER jeg det! Det giver mig ro, det er MIT og det er MIG. Universet sender mig indre styrke, hver eneste gang jeg går derud.” 

 

Skal vi have en snak om dit køkken? 

 

Omsæt ideer til konkret stil

”TAK for hjælpen med at omsætte vores flow af tanker, finurlige ønsker og bestemtheder til en konkret stil og reel vision for hvordan vores hjem kan og skal komme til at se ud. TAK fordi du kunne finde noget der både rummer min hang til æstetik og min mands praktiske og magelige tilgang. Jeg vågnede i morges glad og utålmodig for at komme igang .”

/Sophie

 

FÅ EN GRATIS BOLIGCOACHING

Jeg tilbyder en gratis 1:1 boligcoaching over telefonen.

Det virker helt sikkert fjollet for dig, men jeg elsker at lytte til kvinder der har udfordringer med deres indretning. Dine udfordringer er guf for mig – ja faktisk så meget som på 2. pladsen efter varme knus fra mine piger.

Jeg vil selvfølgelig også meget gerne tale med dig og efter du har talt med mig i telefon, ved du nøjagtig hvad der skal til for at du kan skabe et hjem med ro, glæde og energi. Jeg er super skarp til at se muligheder – vi taler om dine.  Vi mærker selvfølgelig om vi to er et match og hvis ja, taler vi om hvordan min hjælp til dig kunne se ud.

Nogle gange er bare én samtale nok til at du kan komme videre. Det har jeg oplevet flere gange.