FØR & NU

køkkenet

Få inspiration til din køkkenindretning herunder

Et fedt køkken

“Kære Pernille.
Jeg havde en klar ide om at mit køkken skulle have følelsen af hjemmebagte småkager, hygge, ro, nærvær og mormor. Men jeg havde INGEN ide om hvordan jeg så lige manifesterede de følelser til konkrete farver og indretning. Men efter en dag med dig har jeg en klar plan for hvilke møbler jeg mangler, hvilken farve køkkenet skal have og hvordan vi får skabt den stemning jeg drømte om da vi købte huset.
“Vi to – en dag” har været den bedste investering for en god start i vores nye hjem ❤”

 

Skam

“Jeg skammede mig over mit rodede kaotiske køkken, og nu ELSKER jeg det! Det giver mig ro, det er MIT og det er MIG. Universet sender mig indre styrke, hver eneste gang jeg går derud.” 

 

Skal vi have en snak om dit køkken? 

 

Omsæt ideer til konkret stil

”TAK for hjælpen med at omsætte vores flow af tanker, finurlige ønsker og bestemtheder til en konkret stil og reel vision for hvordan vores hjem kan og skal komme til at se ud. TAK fordi du kunne finde noget der både rummer min hang til æstetik og min mands praktiske og magelige tilgang. Jeg vågnede i morges glad og utålmodig for at komme igang .”

/Sophie

 

FÅ EN GRATIS BOLIGCOACHING

Jeg tilbyder en gratis 1:1 boligcoaching over telefonen.

Jeg ved, at hvis du mærker at det her er for dig, så vil du ikke fortryde at tage en snak med mig, uanset om du vælger at få min hjælp, eller ej, i sidste ende!

Det er den fedeste energi der ligger bag, når vi tager action på det vi mærker – og det er selv samme energi som hjælper os til at komme i mål.

Intet valg eller fravalg er overflødigt, men ved tilvalg af hjælp, ved jeg at det er muligt i løbet af kort tid at skabe et hjem med GOOD VIBE – for de fleste af mine kunder bedre end de kunne forestille.

Tænk hvis du boede i et hjem, hvor du føler en fed vibration og næring hver eneste dag!