FØR & NU

kontoret

Dit kontor kan faktisk få dig til at arbejde mere effektivt hvis det er indrettet så det giver dig energi

Omgivelserne betyder ro

“Jeg oplever mere sikkerhed og ro i nu at kunne udtrykke mig som den jeg er i mine omgivelser. Som om jeg ‘lander’ og tør tage valg der gør jeg får den stemning jeg ønsker. Ellers gik jeg bare med det mere sikre og ting kommer ikke til at hænge sammen i sidste ende”

/ Lill

 

ENERGI PÅ DIT ONTOR

Er du selvstændig eller leder?

Hvordan har du det på dit kontor?

Kig dig rundt!

 

Vil du tjene en million i din virksomhed, så skab millionstemning i dine omgivelser. Vil du motiverer dine medarbejdere, skabe ringe i vandet, så skal du som det første selv have masser af energi at give af.

Fyld dit eget bæger først. Er du fuld af energi smitter du dine medarbejdere med samme energi. Er du omvendt drænet og træt overfører du samme stemninger til dine medarbejdere.

Mit kontor giver mig den vildeste glæde og kriller i maven nu.

Jeg er omgivet af farver, der er rolige i nuancer jeg elsker. Jeg har skabt muligheder for forandring ved at sætte MDF plader på mine skabslåger, der kan males igen og igen. Dermed kan jeg skabe hurtig forandring. Jeg er nu i lang mere motiveret til at kunne inspirere og give værdi for mine kunder.

/Pernille Brygger

FÅ EN GRATIS BOLIGCOACHING

Jeg tilbyder en gratis 1:1 boligcoaching over telefonen.

Det virker helt sikkert fjollet for dig, men jeg elsker at lytte til kvinder der har udfordringer med deres indretning. Dine udfordringer er guf for mig – ja faktisk så meget som på 2. pladsen efter varme knus fra mine piger.

Jeg vil selvfølgelig også meget gerne tale med dig og efter du har talt med mig i telefon, ved du nøjagtig hvad der skal til for at du kan skabe et hjem med ro, glæde og energi. Jeg er super skarp til at se muligheder – vi taler om dine.  Vi mærker selvfølgelig om vi to er et match og hvis ja, taler vi om hvordan min hjælp til dig kunne se ud.

Nogle gange er bare én samtale nok til at du kan komme videre. Det har jeg oplevet flere gange.