GOOD VIBE HOME
– Indret dit hjem med energi

Indretning er ikke det du ser, det er det du mærker.

Du åbner døren til dit hjem efter en travl dag på job.

Det er duften, der møder dig først. Du smiler. Den varmer. Din vibration stiger.

Det næste du ser, er blomsterne på bordet. Du smiler igen. Du mærker et kram – et usynligt kram.

Jeg forestiller mig

at du har en drænende følelse i dit hjem. Du er ikke tilpas. Der er flere ting der generer dit øje, men du ved ikke hvordan du kan ændre det. Du har prøvet – med alt den energi du på nuværende tidspunkt har.

 

Er det her dig?

 • Du er opmærksom på, at dine omgivelser er vigtige for dig
 • Du drømmer om den skønneste vibe i dit hjem
 • Du er faktisk ikke sikker på, hvad du kan lide og kan heller ikke sætte ting fedt sammen
 • Du har (lidt eller meget) svært ved, at være til stede i nuet i dit hjem. Du ved, at du kan hente mere energi i dine omgivelser end du gør nu.
 • Du tør ikke tage beslutningerne for dit hjem, hvad nu hvis de ikke støtter dig
 • Du ved, at du ikke er glad i dit hjem
Vi er i et skifte nu. Mange mennesker savner sig selv.

Længsel efter at blive dig. Længsel efter at få lov til at være dig som dig. Længsel efter at leve som du har lyst til. Længsel efter at have det hverdags set up som er dit.

Mange drømmer om at turde at få modet til at være sig selv. Modet til at indrette dig som dig.

Offer og pleaser er ved at uddø. Vi bliver alle bedt om at tage ejerskab for, hvem vi er og hvordan vi vil bo. Din længsel, den du mærker nu, er din vejviser. Den viser dig din vej.

Vejen til det hjem, hvor din indre egen frihed bor.

GOOD VIBE HOME

GOOD VIBE HOME er en dyb, kreativ forandring i dit hjem, hvor du får viden og hjælp der gør, at du er i stand til at se helt anderledes på dit hjem. Min hjælp tager udgangspunkt i et heldagsbesøg af mig i dit hjem, men du får langt mere end blot dette besøg.

GOOD VIBE HOME indeholder bl.a.:

 • gratis intuitiv startcoaching
 • energiopgraderinger på energetiskplan
 • workbook
 • fysisk rensning i dit hjem
 • gratis gave
 • heldagsbesøg af mig i dit hjem
 • 2 mdr. online sparring

 

Jeg guider dig til større selvsikkerhed i din intuitive smag og du vil mærke, hvor fedt det kan føles.

Vi arbejder med indretningsløsninger der passer til dig og dit budget. Vi lytter ikke til trends, men vi mærker energien i dig og dit hjem.

Vi finder sammen ind til det sted, hvor du kan indrette og omfavne dit hjem selvkærligt og powerfuldt.

Resultatet er et hjem, hvor du er dig med din naturlige skønne vibe.

Har lige brug for at sige, at det du har gjort herhjemme hos mig er helt uvurderligt.

At kunne søge den her form for ro og tryghed i mit elskede hjem, med det energiskifte du har hjulpet mig med at skabe, er noget af det bedste der er sket.

Trinemaii

Hej, jeg hedder Pernille

Jeg tror ikke på kassetænkning. Jeg tror ikke på rigtigt og forkert – heller ikke når det gælder farver. Jeg har slettet bør og skal i min måde at hjælpe med indretning på.

Jeg tror på følelser og alle følelser er rigtige. Følelser viser os både hvor kasserne står, hvordan vi går uden om dem og hvordan vi kan ændre dem, så de giver os en god vibe.

Jeg tror på intuitiv indretning spækket med følelser. Jeg indretter med energi.

Intuitiv indretning

Jeg bruger min intuition til at udvikle hjem.

Jeg kan mærke energi i dine rum – mærke hvad der er flowstopperne i dit hjem. Jeg stiller dig mange spørgsmål. Hvad vil du i dine rum, hvad mærker du?

Jeg er direkte. Siger hvad jeg mærker og det kan være ret overvældende, men meget ofte er det spot on hvad du føler i dit hjem. Mange holder sig tilbage, mange hvis udvikling er udeblivende pga. stagneret energi i deres hjem. Alt er energi.

 

Energiopgradering

Energi skal forløses på flere planer for virkelig at batte. Alle hjem og mennesker indeholder energetiske blokeringer, karma og andet snavs. Du får en energiopgradering på lydfil når du booker GOOD VIBE HOME, så du får synliggjort og renset de blokeringer, traumer og dårlige vaner, som fylder i din bolig og dit personlige energifelt lige nu. Jeg skaber et mulighedsrum, så det er nemmere for dig at handle i overensstemmelse med det du længes efter. Dit hjem skal føles hell yes!

 

Energiolie

Jeg ønsker at støtte hele dig i din proces, derfor har jeg en gave med til dig, når du får et besøg af mig. Det er en roller med den skønneste energiolie. Det er min yndlings og den hedder JOY. Oliens energi arbejder via din krop og din lugtesans med at støtte og løfte din energi. Olien kan støtte alle niveauer af dit energisystem dvs. sind, krop og sjæl. Ved at invitere olierne ind i dit liv, inviterer du DIN energi, DIT lys og ikke mindst sjælen tættere på dig. Du skal have dette fantastiske energiredskab af mig, fordi jeg ikke kan lade være.

Forestil dig ny energi i dit hjem

Du kører ned ad din gade. Du kan allerede dufte kaffen i din fine keramik kop og mærke den bløde brune sofa mod din mås. Du smiler.

Du er snart hjemme. Du sætter cyklen i garagen. Låser op.

Du var den første hjemme i dag. Du smiler. Alene i DIT hus. Verdens navle. Verdens SKØNNESTE navle. Hurtigt op for at tisse. Du træder ind i køkkenet. Wauw – du ser solens stråler. Du mærker varmen. Mærker farverne blande sig med dit humør. Din vibration stiger. Din energi danser. Du er hjemme.

Du bor i verdens navle. Den smukkeste navle du kan forestille dig.

Mærk efter…

Det handler ikke om trends, farver og den nyeste vase som alle de andre drømmer om. Det handler om, hvad der egentlig stopper dig fra at indrette som dig.

Det handler heller ikke om, at du ikke kan. Det handler om en blokering. En blokering som blot kræver bevidsthed. Bevidstheden vil forandre din power og du vil kunne mærke, hvad du skal gøre med din indretning i dit hjem. Jeg hjælper dig!

Skriv til mig hvis du vil

 • Skabe et hjem ud fra, hvad du mærker (ikke ud fra trends og tendenser på instagram)
 • Bruge de ting og møbler du i forvejen har i dit hjem, måske med mindre tilføjelser (du tror nemlig ikke på at du kan shoppe dig lykkelig)
 • Indrette et hjem, der gør dig glad (ikke skabe en smuk scene til dine gæster)
 • Have at din indretning bliver et personligt energiredskab, der kan hæve din vibration i hele dit liv

Hånden på hjertet

Hvor lang tid vil du egentlig vente? Lige nu kører det tog energierne kollektivt har sat i gang. Vi skal bruge vores intuition til, at skabe et federe liv på vores helt egen måde. Jeg er hoppet på toget og du vil blive så glad, hvis du også hopper på.

 

Med GOOD VIBE HOME lærer jeg dig

At energi og indretning hænger sammen og du vil mærke det med det samme i dit hjem

At blive fuldt bevidst om, hvilke ting der gør dig glad i dit hjem

Alle de fif, tips og styling metoder, der vil være gode at bruge i dit hjem – vi flytter rund med det samme

At indrette dit eget hjem, så du er dig med din gode vibe i dit hjem

”Jeg er helt høj efter Pernilles besøg og jeg kan virkelig mærke, at vi nu får skabt det helt rigtige hjem til netop os. Jeg synes egentlig at vi boede ok før, men jeg følte, at der manglede de der sidste “10 %”.  Derfor bookede jeg Pernille til at hjælpe os med at få skabt et dejligt personligt hjem. Pernille får hermed mine varmeste anbefalinger.”
Christina

Hvad får jeg så… 

Start med en Intuitiv startcoaching med GOOD VIBE (Gratis)

Er du i interesseret i min hjælp booker du først en gratis intuitiv startcoaching. Jeg åbner op for min klarviden og coacher dig til, at se med friske øjne på dit hjem. Jeg er superskarp til, at se muligheder, så du vil opleve at der faktisk er en vej til dig også – en lettelse. Efter du har talt med mig, ved du nøjagtig hvad der holder dig tilbage. Vi kommer som regel rigtig dybt. Vi mærker om vi to er et match og hvis ja, taler vi om, hvordan jeg hjælper dig.

Praktisk: Samtalen foregår over telefon. Du booker denne samtale, hvis du er interesseret i min hjælp. Siger du ja tak til min hjælp, kan du herunder læse hvad GOOD VIBE HOME indeholder i detaljer.

Kickstart GOOD VIBE HOME – Bolig Energiopgradering

Bliv klar til at opgradere dit hjem på alle planer.

Inden jeg besøger dig og vi går i gang med omrokeringen og indretningen af dit hjem, vil jeg anbefale dig at gøre dig og dit hjem klart energetisk. Derfor modtager du en Bolig Energiopgradering som har til formål at slippe gamle blokeringer, samt tunge og drænende energier, som du (og din familie) ikke længere er et match til. Så du i stedet kan træde ind i et kreativt flow med masser af good vibes.

En boligopgradering er uundværlig, når du vil skabe en ny vibe i dit hjem. Derfor har jeg lavet et samarbejde med Lotte Lova, som laver Energiopgraderinger.

Lotte Lova har udarbejdet en eklektisk metode, som har rødder i både klarsyn, healing og clearing. Når du lytter til hendes lydfil bliver dit energifelt aktiveret og renset.

Praktisk: Du modtager Bolig Energiopgraderingen via et link, som du modtager i din velkomstmail.

GOOD VIBE HOME Workbook

GOOD VIBE HOME workbook giver dig både viden om energi og indretning og du arbejder med retningen for dit hjem. De skriftlige opgaver klæder dit mindset på til at arbejde med dit hjem på en helt ny måde. Vi vil gennemgå dele af arbejdet, når jeg besøger dig.

Praktisk: Du modtager workbooken i din velkomstmail.

”TAK for hjælpen med at omsætte vores flow af tanker, finurlige ønsker og bestemtheder til en konkret stil og reel vision for hvordan vores hjem kan og skal komme til at se ud. TAK fordi du kunne finde noget der både rummer min hang til æstetik og min mands praktiske og magelige tilgang. Jeg vågnede i morges glad og utålmodig for at komme igang – og for første gang i lang tid ser jeg ikke kun rodet i stuen, men hvordan stuen kommer til at se ud og det giver mig virkelig ro.”
Sofie

Indretning og besøg af mig med GOOD VIBE i dit hjem
(inkl. moodboard og handleplan)

Her begynder magien i dit hjem rigtig at ske

Du viser mig rundt i dit hjem og fortæller om dine udfordringer. Oftest er det allerede i ’første runde’ rund i dit hjem at jeg begynder at flytte på møblerne. Vi finder løsninger til at bruge alt det du har, men på nye fede måder. Det kommer altid helt intuitivt. Jeg guider, fortæller og stiller MANGE spørgsmål. Vi flytter ofte rundt på mange ting og gerne fra rum til rum.

Vi laver et moodboard over dine farver, materialer og din vibe, hvilket er et visuelt overblik/arbejdsredskab der gør dig bevidst om både din unikke stil samt dine mål for dit hjem. Jeg har alle materialer med til at udarbejde moodboardet.

Vi laver en udførlig handleplan der hjælper os de næste måneder, hvor vi hver især selv skal arbejde videre med dit hjem. Planen indeholder som regel to do lister, der er brudt ned i detaljer, indkøbslister til hvert enkelt rum samt håndtegnede skitser.

 

Fysisk rensning med hvid salvie og very GOOD VIBES i dit hjem

Når jeg kommer på besøg starter jeg med at rense dit hjem fysisk med hvid salvie (frivilligt). Denne handling støtter det energetiske arbejde du allerede har igangsat; beslutningen om en forandring i dit hjem samt energiopgraderingen du har modtaget af Lotte Lova.

Efter en energetisk proces er det altid bedst at handle fysisk i overensstemmelse med processen. Derfor renser jeg dit hjem. Huset får en lækker friskhed – efter udluftning!

GOOD VIBES til krop, sind og sjæl med en lækker energiolie

Du modtager en energiolie i roller ved navn JOY, når jeg besøger dig.

Jeg ønsker at støtte hele dig i denne proces og derfor kommer vi ikke uden om en energiolie. Jeg er selv stor fan. Du får en af dem jeg elsker mest, nemlig JOY olien. Den støtter dit hjerte til at kunne åbne sig og se glæden i livet og lægger et fundament for at kunne opleve taknemmeligheden af al den kærlighed og glæde, der allerede er i dit liv. Den hjælper dig med at holde fokus på daglige selvkærlige ritualer og at træffe sunde valg i en travl hverdag. Duften er blomster-sød, eksotisk og opløftende!

Praktisk: Du får energiolien i en 10 ml. roller og olierne samt bæreolien er fra kvalitetsbrandet Young Living.

Fysisk rensning med hvid salvie og very GOOD VIBES i dit hjem

Når jeg kommer på besøg starter jeg med at rense dit hjem fysisk med hvid salvie (frivilligt). Denne handling støtter det energetiske arbejde du allerede har igangsat; beslutningen om en forandring i dit hjem samt energiopgraderingen du har modtaget af Lotte Lova.

Efter en energetisk proces er det altid bedst at handle fysisk i overensstemmelse med processen. Derfor renser jeg dit hjem. Huset får en lækker friskhed – efter udluftning!

 

GOOD VIBES til krop, sind og sjæl med en lækker energiolie

Du modtager en energiolie i roller ved navn JOY, når jeg besøger dig.

Jeg ønsker at støtte hele dig i denne proces og derfor kommer vi ikke uden om en energiolie. Jeg er selv stor fan. Du får en af dem jeg elsker mest, nemlig JOY olien. Den støtter dit hjerte til at kunne åbne sig og se glæden i livet og lægger et fundament for at kunne opleve taknemmeligheden af al den kærlighed og glæde, der allerede er i dit liv. Den hjælper dig med at holde fokus på daglige selvkærlige ritualer og at træffe sunde valg i en travl hverdag. Duften er blomster-sød, eksotisk og opløftende!

Praktisk: Du får energiolien i en 10 ml. roller og olierne samt bæreolien er fra kvalitetsbrandet Young Living.

Kalibrer ind til GOOD VIBE HOME – Personlig Bolig Energiopgradering (valgfri)

Få det optimale ud af din boligindretning.

Det er nærende at få et nyt og lækkert hjem, som er et match til det du længes efter og gerne vil træde ind i. Men det kan også være lidt overvældende på alle planer, at kalibrere ind til det nye niveau af dig og dit hjem. Derfor kan det være powerfuldt for dig at modtage en personlig Bolig Energiopgradering, hvor du får; klarhed over de blokeringer som holder dig i de gamle mønstre, guidens til hvor du med fordel kan prioritere at lægge din energi, samt værktøjer til at mestre den nye version af dig, som er klar til at folde sig ud i dit nye hjem.

Du får muligheden for at få energetisk hjælp fra Lotte Lova, hvor du selv vælger det tema som fylder mest for dig og din familie. Du kan altså få den helt optimale hjælp på alle planer, til at blive den nye version af dig og dit hjem.

Praktisk: Vi taler om denne mulighed, når jeg besøger dig. Takker du ja tak, beder jeg om de informationer Lotte Lova skal bruge og du vil modtage den Personlige Bolig Energiopgraderingen via en lydfil på mail fra Lotte Lova.

Jeg var konstant på overarbejde i min ellers dejlige stue med det skønneste lysindfald og en hyggelig karnap.  Brugte så meget energi på at ‘indrette’ og overveje løsninger. Fik ind imellem helt stress af at lede efter inspiration i boligblade og blogs.

Efter at Pernille så alle mulighederne og jeg turde springe ud i farver på væggene og en helt ny indretning (med de samme ting) slapper jeg fuldstændig af i stuen. NU kan jeg nyde den… ja og flere af alle de rum vi kom igennem på dagen.

Helene

Afterparty med GOOD VIBE HOME – 2 måneders fri sparring

Ring, skriv og send til mig. Du skal spørge til alt.

Vi følger handleplanen og har tæt kontakt i 2 måneder. Jeg hjælper dig helt i mål.

Det her mærker du nu

En længsel efter at indrette dit hjem som dig og kriller i maven, når du tænker på den vibe der kunne blive i dit hjem og hvordan det vil påvirke dig (og din familie).

Men! Er det her mon for mig?

Du kan være helt, halvt eller kvart spirituel/bevidst – det er ikke vigtigt. Jeg hjælper typisk to typer af kvinder. Dem der er nybegynder med energiarbejde og længe har interesseret sig for indretning og dem der omvendt er nybegynder med indretning og længe har interesseret sig for energiarbejde. Jeg elsker begge typer og det jeg elsker mest, er at begge typer har en nyfunden viden om, at de to ting hænger uløseligt sammen og derfor drømmer om, at få både energiarbejde og indretning til at blomstre for fuld flor i deres hjem.

 

Jeg har skabt GOOD VIBE HOME til dig, som…

 • Ikke vil please trends, tendenser, de ’rigtige’ farver, dine veninder og samfundet, for i stedet at være dig med et hjem og en indretning der er et fedt energiredskab for dig og som vil gøre gør dig glad og lade dig op HVER dag.
 • Vil finde hjem til dig selv og vide, at hver gang du kommer hjem, skyller der en bølge ind over dig med taknemmelighed, ro og energi.
 • Vil blive dig 100 % i dit hjem. At få lov til at være dig som dig i dit hjem. At leve som du har lyst til. At have det hverdags set up som er dit og passer til din energi.
 • Vil være modig og kreativ på egne vegne.

Følelsen af et GOOD VIBE HOME

Det er lørdag morgen. Du har sovet længe. Du hører ovnen brumme fra køkkenet. Du kan svagt dufte brødet. Din mave rumler. Du takker din skytsengel for din lange søvn. Du mærker du bliver rørt – din engel har svaret dig. Du er connected. Du smiler. Du mærker et usynligt kram.

Dine fødder rammer det lune grå tæppe ved sengens side – det føles rart, trygt og venligt. Du smiler. På med de bløde bukser og uldsokkerne fra i går. Du ruller JOY på dine håndflader og tager tre dybe snus. Din vibration stiger.

Du mærker et savn til din familie selvom du ved, at de er lige derude.

Der strømmer en duft af kaffe, brød, Nutella, stearinlys og (lidt af Ipad) imod dig. Din vibration stiger. Du føler dig elsket over alt på jorden. Du smiler STORT og mærker hele familiens varme kram på samme tid.

Hvad så nu?

Jeg ved, at hvis du mærker at det her er for dig, så vil du ikke fortryde at tage en snak med mig, uanset om du vælger at få min hjælp, eller ej, i sidste ende!

Det er den fedeste energi der ligger bag, når vi tager action på det vi mærker – og det er selv samme energi som hjælper os til at komme i mål.

Intet valg eller fravalg er overflødigt, men ved tilvalg af hjælp, ved jeg at det er muligt i løbet af kort tid at skabe et hjem med GOOD VIBE – for de fleste af mine kunder bedre end de kunne forestille.

Tænk hvis du boede i et hjem, hvor du føler en fed vibration og næring hver eneste dag!

Du kunne slippe for at træde ind stagneret, tung og træt energi, når du kommer hjem!

Din investering i dit nye hjem er:  9.900 kr. inkl. moms

Første del på 5.000 kr. inkl. moms af investeringen betales straks efter din booking. Derefter skræddersyr jeg den sidste del af betalingen efter, hvad der ville virke for dig.

 

Hvad vælger du?

Skal du have GOOD VIBE i dit hjem? Eller vil du prøve lidt mere selv?

Uanset hvad, så er jeg klar til en snak om, hvad der er det næste rigtige skridt for dig.

Det koster dig ikke noget, og bagefter vil du have en klar forståelse af, hvad du skal handle på.

Jeg hjælper dig

Læs historien om hvordan jeg som uddannet Visual Merchandiser med erfaring fra de største brands i DK, droppede samfundsoverbevisningerne og fulgte intuitionen i stedet.

” Vi skulle jo også låne nogle penge i banken til huset, så en lille slat oven i til designermøbler, ville vel ikke gøre den store forskel, vel?

Nu er det så bare lige sådan, at jeg har fundet en mand, der går med både livrem og seler samt skridtbeskytter og cykelhjelm. Så da vi kom til det med at låne, til møbler, så han jo ingen grund til at låne til mere end istandsættelsen.

– og det gjorde banken faktisk heller ikke. Vi lånte maks hvad vi kunne og der var ikke penge til designmøblerne.

Man kunne ikke se det på mig, men jeg havde det elendigt!” ….. LÆS MERE

Jeg havde ikke lyst til at invitere gæster på besøg – jeg havde ikke styr på det det – jeg havde ikke ro omkring mig i mit hjem.

Nu har jeg taget ansvar for, hvad jeg vil have i mit hjem. Jeg er blevet bevidst om mine kæpheste, der virkelig har udfordret mig. Jeg har vagt mig selv til!

Jeg blev guidet af dig, Pernille, det var guld værd for mig. Den personlige, intuitive og spirituelle måde at arbejde med mit hjem på var vildt spændende. Pernilles hjælp har og giver mig så meget glæde, energi og lethed.

Sanna

FAQ

Hvordan kommer jeg i gang?
Du booker en snak med mig. Siger du ja tak. Modtager du en faktura på første rate. Når første rate er betalt modtager du en velkomstmail. Så er du rigtig i gang!
Hvornår kan du komme hjem til mig?
Jeg har helt sikkert en dag til dig inden for en måned. Vi sætter en dato for mit besøg hos dig med det samme, når du har takket ja.
Skal jeg sende noget til dig fra mit hjem?
Ja, du må meget gerne sende billeder og/eller video af dit hjem samt din adresse.
Hvordan foregår dagen hjemme hos mig?
Rammen for dit hjem

Inden mit besøg får du en workbook, hvor med du skal begynde dit indre arbejde. Vi gennemgår dele workbooken når jeg kommer og vi sætter rammen for dit hjem. Du viser mig rundt i dit hjem.

Energien i dine rum

Jeg renser dit hjem med hvid salvie inden vi begynder at indrette (valgfrit). Jeg hjælper dig med at tillægge dine rum den helt rigtige funktion samt din personlige energi. Dine rum skal ose af dig og din energi og rummene skal indrettes på ny med de ting du allerede har.

Fokus på dine ting og dine møbler

I løbet af dagen bliver du bevidst om, hvilke ting du ønsker at omgive dig med. Hvad er god energi og hvad der dræner dig. Hvilke af dine ting skal ud og hvilke vil du gerne beholde.

Indretning med dine ting og dine møbler i dit hjem

Løbende hele dagen flytter vi på dine ting. Vi skal prøve tingene af. Ja, vi kommer til at rode, men det bliver rigtig godt til sidst. Du skal lære at style dit hjem, derfor giver jeg dig alle mine mange års erfaringer inden for indretning, tips og tricks.

Din intuitive stil

Du begynder at kunne se sammenhængen i din stil. Jeg guider dig til at opdage de rette farver, der spiller sammen med dine øvrige ting og møbler samt din energi. Din unikke stil bliver helt konkret og værktøjet vi bruger hertil, er et moodboard.

Overblik over proces og plan for de næste måneder

Vi samler op på dagen og udarbejder to do lister og evt. shopping liste til hvert rum.

Hvor lang tid er du på besøg?
Vi aftaler hvad tid jeg skal komme hjem til dig og vi giver den gas i min. 6 timer. Vi holder også en frokostpause omkring middag og vi taler lige sammen omkring denne.
Hvordan foregår sparringen i de 2 måneder bagefter?
Efter mit besøg har vi tæt kontakt i op til 2 måneder, hvor vi både skriver og kan ringe sammen. Det er vigtigt for din proces, at du kan spørge mig om alt.
Hvad indeholder JOY olien og hvordan bruger jeg den?
JOY olien har en skøn magnetisk energi og består af 10 skønne olier som er Bergamot, Ylang ylang, Geranium,Lemon, Coriander, Tangerine, Jasmine, Roman chamomile, Palmarosa, Rose.

Olier påvirker gennem vores lugtesansen vores limbiske system – dvs. gennem vores følelser – og kan den vej rundt støtte os, uden vi skal gøre eller tænke os til det. Olier støtter magien i os og den universielle kontakt via en helt en særlig healende effekt.

Du kan rulle den på brystet efter et bad for wellness, på siden af halsen ved brug som parfume, på dit hjertechakra for at connecte med alt der gør dig glad og skabe balance, på dit hjertechakra hvis du er urolig, på dit sakralchakra for kontakt med dit magiske indre barn, rulle i håndflader og snuse ind om morgenen, på indersiden af dine håndled hver morgen, i håndfladerne og snuse den ind og tag kontakt med dit smukke hjerte og løfte dit humør.

Hvad er en energetisk bolig opgradering?
Lige nu er du et match til det hjem du har nu. Men når du booker mig, er det fordi du er vokset ud af dine nuværende rammer. Du er klar til noget nyt, og mere lækkert. Som vibrerer på en højere frekvens.

Det er kun 10% af vores manifestationskraft, som ligger i det fysiske felt, mens hele 90% kalibrerer med det energetiske. Det er derfor, at det er så effektivt at arbejde med vores energifelt, når vi ønsker at skabe forandring både i vores liv og vores bolig.

Alle hjem og mennesker indeholder energetiske blokeringer, karma og andet snavs. Med en energiopgradering, får du synliggjort og renset de blokeringer, traumer og dårlige vaner, som fylder mest i din bolig og dit personlige energifelt lige nu. På den måde bliver du bevidst om hvor dine blinde vinkler er, men det skaber også et mulighedsrum, så det er nemmere for dig at handle i overensstemmelse med det du længes efter.

En boligopgradering er uundværlig, når du vil skabe en ny vibe i dit hjem. Derfor har jeg lavet et samarbejde med Lotte Lova, som laver Energiopgraderinger.

Lotte har udarbejdet en eklektisk metode, som har rødder i både klarsyn, healing og clearing. Når du lytter til hendes lydfil bliver dit energifelt aktiveret og renset, så du får mulighed for at opgradere dit og dit hjems energifelt.

(Link til at læse mere om Energiopgraderinger)

Kommer du også til Skagen og København?
Jeg har haft kunder i hele landet, og du skal ikke betale for min kørsel, uanset hvor du bor.
Hvordan foregår betalingen?
Du betaler første rate på 5.000 kr. inkl. moms straks efter din booking. Derefter skræddersyr jeg den sidste del af betalingen efter hvad der ville virke for dig.