FØR & NU

stuen

Brug slideren og se forvandlingerne i de skønne stuer der har fået hjælp via intuitiv boligindretning

FØREFTER

Stuen der stressede

” Jeg var konstant på overarbejde i min ellers dejlige stue med det skønneste lysindfald og en hyggelig karnap. Indretningen fungerede slet ikke for mig og jeg kunne aldrig finde ro. Brugte så meget energi på at ‘indrette’ og overveje løsninger. Fik ind imellem helt stress af at lede efter inspiration i boligblade og blogs. Vi brugte kun stuens dårligste sofa og en sækkestol, som det var umuligt at komme op fra, fordi at de stod foran fjernsynet. Efter at min ex flyttede, havde jeg også længe leget m tanken om at male og købe nye møbler, men mod og økonomi manglede. Jeg anede heller ikke, hvilken sofa, jeg skulle købe. Efter at Pernille så alle mulighederne og jeg turde springe ud i farver på væggene og en helt ny indretning (med de samme ting) slapper jeg fuldstændig af i stuen. NU kan jeg nyde den . Nyde at sidde i en sofa og bare tænke, at det fungerer. Der mangler stadig billedvægge, men det stresser mig ikke. Nu tror jeg meget mere på mine valg og ved, at det altid kan laves om!”

/Helene

 

 

Undgå fejlkøb

”Det er ingen hemmelighed, at det i første omgang føltes som mange penge for at få indretnings-ideer. Men Pernille har alene ved genanvendelse og opgradering af vores eksisterende møbler tjent sig selv ind flere gange. Dertil kommer, at vi undgår fejlkøb (og fejl byggeprojekter GYS). At vi nu også har startskuddet, og planen, til at få skabt de helt perfekte rammer omkring vores familie er fantastisk.”

/Anne-Kathrine

FÅ EN GRATIS BOLIGCOACHING

Jeg tilbyder en gratis 1:1 boligcoaching over telefonen.

Det virker helt sikkert fjollet for dig, men jeg elsker at lytte til kvinder der har udfordringer med deres indretning. Dine udfordringer er guf for mig – ja faktisk så meget som på 2. pladsen efter varme knus fra mine piger.

Jeg vil selvfølgelig også meget gerne tale med dig og efter du har talt med mig i telefon, ved du nøjagtig hvad der skal til for at du kan skabe et hjem med ro, glæde og energi. Jeg er super skarp til at se muligheder – vi taler om dine.  Vi mærker selvfølgelig om vi to er et match og hvis ja, taler vi om hvordan min hjælp til dig kunne se ud.

Nogle gange er bare én samtale nok til at du kan komme videre. Det har jeg oplevet flere gange.