FØR & NU

stuen

Brug slideren og se forvandlingerne i de fine stuer der har fået hjælp via intuitiv boligindretning

FØREFTER

Stuen der stressede

” Jeg var konstant på overarbejde i min ellers dejlige stue med det skønneste lysindfald og en hyggelig karnap. Indretningen fungerede slet ikke for mig og jeg kunne aldrig finde ro. Brugte så meget energi på at ‘indrette’ og overveje løsninger. Fik ind imellem helt stress af at lede efter inspiration i boligblade og blogs. Vi brugte kun stuens dårligste sofa og en sækkestol, som det var umuligt at komme op fra, fordi at de stod foran fjernsynet. Efter at min ex flyttede, havde jeg også længe leget m tanken om at male og købe nye møbler, men mod og økonomi manglede. Jeg anede heller ikke, hvilken sofa, jeg skulle købe. Efter at Pernille så alle mulighederne og jeg turde springe ud i farver på væggene og en helt ny indretning (med de samme ting) slapper jeg fuldstændig af i stuen. NU kan jeg nyde den . Nyde at sidde i en sofa og bare tænke, at det fungerer. Der mangler stadig billedvægge, men det stresser mig ikke. Nu tror jeg meget mere på mine valg og ved, at det altid kan laves om!”

/Helene

 

 

Undgå fejlkøb

”Det er ingen hemmelighed, at det i første omgang føltes som mange penge for at få indretnings-ideer. Men Pernille har alene ved genanvendelse og opgradering af vores eksisterende møbler tjent sig selv ind flere gange. Dertil kommer, at vi undgår fejlkøb (og fejl byggeprojekter GYS). At vi nu også har startskuddet, og planen, til at få skabt de helt perfekte rammer omkring vores familie er fantastisk.”

/Anne-Kathrine

FÅ EN GRATIS BOLIGCOACHING

Jeg tilbyder en gratis 1:1 boligcoaching over telefonen.

Jeg ved, at hvis du mærker at det her er for dig, så vil du ikke fortryde at tage en snak med mig, uanset om du vælger at få min hjælp, eller ej, i sidste ende!

Det er den fedeste energi der ligger bag, når vi tager action på det vi mærker – og det er selv samme energi som hjælper os til at komme i mål.

Intet valg eller fravalg er overflødigt, men ved tilvalg af hjælp, ved jeg at det er muligt i løbet af kort tid at skabe et hjem med GOOD VIBE – for de fleste af mine kunder bedre end de kunne forestille.

Tænk hvis du boede i et hjem, hvor du føler en fed vibration og næring hver eneste dag!