FØR & NU

soveværelset

Brug slideren og se soveværelserne blive som forvandlet

Et fedt soveværelse

“Kære Pernille.
Jeg havde slet ikke fået delt billedet af soveværelset. Det er blevet SÅ fint 🤩 (og det er slet ikke færdigt endnu – det bliver endnu federe!!!)
Jeg er glad for at jeg efter laaaange overvejelser endte med at benytte mig af din hjælp. Jeg havde helt sikkert ikke haft modet eller fantasien til at kaste mig ud i mange af de projekter du har sat i gang. Og det bliver bare vildt godt det hele! 👌
Så tak for dig. 😘”

 

Har du også et soveværelse, der giver dig tankemylder om natten?

 

Hvilken farver passer med det, ej; det bliver for mørkt. Mit soveværelse bliver bare brugt til opbevaring – hvordan gør jeg det bedst? Jeg er træt af, at her bliver SÅ overfyldt SÅ hurtigt! Jeg vil have luksus, men hvordan?

Tænk på hvilken ro det ville give dig, bare at vide at den energi der er i dit soveværelse kan lade dig helt op mens du sover en god nats søvn.

What….. ro og overskud – kan du mærke det allerede!

Undgå fejlkøb

”Det er ingen hemmelighed, at det i første omgang føltes som mange penge for at få indretnings-ideer. Men Pernille har alene ved genanvendelse og opgradering af vores eksisterende møbler tjent sig selv ind flere gange. Dertil kommer, at vi undgår fejlkøb (og fejl byggeprojekter GYS). At vi nu også har startskuddet, og planen, til at få skabt de helt perfekte rammer omkring vores familie er fantastisk.”

/Anne-Kathrine

FÅ EN GRATIS BOLIGCOACHING

Jeg tilbyder en gratis 1:1 boligcoaching over telefonen.

Det virker helt sikkert fjollet for dig, men jeg elsker at lytte til kvinder der har udfordringer med deres indretning. Dine udfordringer er guf for mig – ja faktisk så meget som på 2. pladsen efter varme knus fra mine piger.

Jeg vil selvfølgelig også meget gerne tale med dig og efter du har talt med mig i telefon, ved du nøjagtig hvad der skal til for at du kan skabe et hjem med ro, glæde og energi. Jeg er super skarp til at se muligheder – vi taler om dine.  Vi mærker selvfølgelig om vi to er et match og hvis ja, taler vi om hvordan min hjælp til dig kunne se ud.

Nogle gange er bare én samtale nok til at du kan komme videre. Det har jeg oplevet flere gange.