FØR & NU

soveværelset

Brug slideren og se soveværelserne blive som forvandlet

Et fedt soveværelse

“Kære Pernille.
Jeg havde slet ikke fået delt billedet af soveværelset. Det er blevet SÅ fint 🤩 (og det er slet ikke færdigt endnu – det bliver endnu federe!!!)
Jeg er glad for at jeg efter laaaange overvejelser endte med at benytte mig af din hjælp. Jeg havde helt sikkert ikke haft modet eller fantasien til at kaste mig ud i mange af de projekter du har sat i gang. Og det bliver bare vildt godt det hele! 👌
Så tak for dig. 😘”

 

Har du også et soveværelse, der giver dig tankemylder om natten?

 

Hvilken farver passer med det, ej; det bliver for mørkt. Mit soveværelse bliver bare brugt til opbevaring – hvordan gør jeg det bedst? Jeg er træt af, at her bliver SÅ overfyldt SÅ hurtigt! Jeg vil have luksus, men hvordan?

Tænk på hvilken ro det ville give dig, bare at vide at den energi der er i dit soveværelse kan lade dig helt op mens du sover en god nats søvn.

What….. ro og overskud – kan du mærke det allerede!

Undgå fejlkøb

”Det er ingen hemmelighed, at det i første omgang føltes som mange penge for at få indretnings-ideer. Men Pernille har alene ved genanvendelse og opgradering af vores eksisterende møbler tjent sig selv ind flere gange. Dertil kommer, at vi undgår fejlkøb (og fejl byggeprojekter GYS). At vi nu også har startskuddet, og planen, til at få skabt de helt perfekte rammer omkring vores familie er fantastisk.”

/Anne-Kathrine

FÅ EN GRATIS BOLIGCOACHING

Jeg tilbyder en gratis 1:1 boligcoaching over telefonen.

Jeg ved, at hvis du mærker at det her er for dig, så vil du ikke fortryde at tage en snak med mig, uanset om du vælger at få min hjælp, eller ej, i sidste ende!

Det er den fedeste energi der ligger bag, når vi tager action på det vi mærker – og det er selv samme energi som hjælper os til at komme i mål.

Intet valg eller fravalg er overflødigt, men ved tilvalg af hjælp, ved jeg at det er muligt i løbet af kort tid at skabe et hjem med GOOD VIBE – for de fleste af mine kunder bedre end de kunne forestille.

Tænk hvis du boede i et hjem, hvor du føler en fed vibration og næring hver eneste dag!