Her skal jeg sidde i 6 timer

  • Jeg føler mig egentlig ikke særlig godt tilpas i mit kontor
  • Jeg føler ingen dyb glæde ved de farver der omgiver mig (skal man det på et kontor, tænker du… JA svarer jeg)
  • Jeg føler fastlåsthed og en drænende energi

Jeg har givet mit kontor en makeover og det har jeg fordi jeg følte en form for fastlåsthed. Jeg fik ikke længere energi ved at sidde derinde. Når jeg kiggede rundt, fik jeg hele tiden tankerne; jeg burde lige male! Det var konstant en drænende energi. En dårlig samvittighed hang over mig. Hvorfor fik jeg det ikke gjort?

 

Mine omgivelser har en afgørende betydning for min energi. Energien til at komme gennem to do listen for dagen, energi til at give mine kunder den bedste hjælp, energi til at dele ud af min viden, energi til at vise de mennesker jeg arbejder sammen med alle de muligheder der ligger lige om hjørnet. Energi til at skabe værdifuld bæredygtig millionstemning for dig.

Dit kontor er selvfølgelig også afgørende for, hvordan du har det. Alt er energi. Om du vil det eller ej, bliver du påvirket af dine fysiske ting. Du skal omgive dig med ting, farver, møbler, der giver dig energi.

Er du selvstændig eller leder? Hvordan har du det på dit kontor? Kig dig rundt.

Vil du tjene en million i din virksomhed, så skab millionstemning i dine omgivelser. Vil du motiverer dine medarbejdere, skabe ringe i vandet, så skal du som det første selv have masser af energi at give af. Fyld dit eget bæger først. Er du fuld af energi smitter du dine medarbejdere med samme energi. Er du omvendt drænet og træt overfører du samme stemninger til dine medarbejdere.

   

Mit kontor giver mig den vildeste glæde og kriller i maven nu. Jeg føler, at jeg er med på de nyeste trends, da jeg har malet både loft og paneler. Jeg er omgivet af farver, der er rolige i nuancer jeg elsker. Jeg har skabt muligheder for forandring ved at sætte MDF plader på mine skabslåger, der kan males igen og igen. Dermed kan jeg skabe hurtig forandring.