PERNILLE BRYGGER

Min mission er at ændre danskernes hjem til at blive personlige, frem for blot kopier af boligblade.

Jeg er dedikeret til konstant at søge trend og tendenser inden for boligstyling og holder mig løbende opdateret. På den måde er jeg i stand til at sammensætte de smukkeste, praktiske og mest funktionelle elementer.

Jeg har selv gået vejen

Jeg har selv skabt mit eget personlige hjem med plads til alle i min familie i en lille murermestervilla i Odense. Men tro mig, vi er lang fra færdige. Det er et livs projekt – som jeg elsker. Denne sommers projekt er grønt epoxy gulv i kælderen og en terrasse i træ ud fra mit kontor. Min egen personlige stil er farverig, specielt naturlige blå og grønne farver gør mig rigtig glad. Jeg er tosset med dansk design, specielt de gamle klassikere – men jeg ejer dog ikke så meget.

Jeg er boligstylist og visual merchandiser og elsker at skabe rum, hvor funktion og personlighed går op i en højere enhed. Jeg har arbejdet med indretning og styling inden for bolig- og butiksindretning i mere end 10 år. Herunder har jeg arbejdet med designbrands som blandt andet Menu A/S, Adidas, Royal Copenhagen, Pillivuyt, Alfi og Kitchen Aid. Jeg har hjulpet utallige familier med at finde balance eller kant og jeg har givet flere hundrede tips og tricks til mere lys, mere hygge, mere velvære, mere farve.

Jeg elsker processen, hvor jeg i samarbejde med min kunde finder frem til lige netop den stil, der er rigtig for hende eller ham. Det gør mig oprigtig glad at se mine kunder stråle af glæde i deres nye hjem.

Jeg har dedikeret mit liv til at skabe orden i kaos – allerede som barn satte jeg mit legetøj i system og efter farver (på et tidspunkt var ALT lyserødt). Der var aldrig rodet på mit værelse og det er blandt andet den evne, jeg bruger, når jeg hjælper mine kunder i dag.

Jeg er:

·       Hurtig til at sætte mig ind i din situation og dine behov.

·       Jeg ”tænder” på smukke omgivelser og god energi

·       Jeg er god til at organisere og skabe orden i ”kaos”.

·       Jeg er resultatorienteret og kan se mulighederne i dit rum, hvor du ikke selv kan se dem.

 Jeg glæder mig til at kunne inspirere dig

Dejlig dag til dig!