Fra fugtig værksted til cool gæsteværelse

af

Da vi købte vores hus for tre år siden, havde der ikke været gjort noget ved kælderen i 16 år. Ja, 16 år! Det kunne godt have skræmt os væk (min svigermor var i hvert fald skræmt væk).

Jeg havde dog en overbevisning om, at hvis alle de gamle reoler blev smidt ud, der blev luftet ud og der blev malet. Så kunne det nok godt bruges til opbevaring. Men hen i processen fik jeg mere blod på tanden.

Tænk hvis rummet kunne blive så fint, at det kunne bruges som værelse. For nogle uger siden gik min drøm i opfyldelse. Det var det nye grønne epoxy gulv, der gjorde hele forvandlingen. Vi har nu et lækkert personligt gæsteværelse. Som med tiden også skal være et kontor/krearum – jeg mangler bare lige et bord, en reol og nogle hylder.  

 

 

 

2 Kommentarer

 1. Karina

  Du skrive du mangler arbejds bord og reoler.
  Til dit “kreative rum/gæsteværelse.”måske du ik har smidt det helt ud det der var i “værkstedet”
  Og det kan males og anvendes ?
  Baren en tanke.
  Ellers fedt rum.

  Svar
  • Pernille Brygger

   Hej Karina, dejligt at du skriver. Vi har faktisk genbrugt arbejdsbord med en masse skuffer fra værkskedet. Det er flyttet til vores opbevaringsrum, hvor der så er et lille værksted. Det blev også malet og der kom en ny bordplade med linoleum på toppen. Så ja du har læst mine tanker 🙂

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest