Fra mørk gammeldags stue til lyst, frisk og velfungerende køkken

af

Da vi købte vores hus for tre år siden, var alle rum mørke og indretningen bar præg af, at der havde boet en ældre mand. Men huset havde også charme – det kunne jeg i hvert fald se.

Det vigtigste var, at både min mand og jeg havde den helt rigtige mavefornemmelse og det havde vi. Vi vidste, at der skulle lægges mange kræfter, men du kender det sikkert, nogle gange kaster man sig bare ud i projekter uden at vide hvor lang og tung en vej det bliver.

I dag er jeg superglad for vores hus – jeg er glad for at jeg har evnen til at se muligheder frem for begrænsninger. Jeg er glad for at jeg er resultatorienteret og at jeg kan skabe orden i ”kaos”.  På det første billede ses “køkkenet” som det så ud da vi så huset for første gang. Efterfølgende er der flere billeder fra vores køkken i dag.

Brun stue

Pernille Bryggers køkken

Bordopdækning med hvidt bestikt.

 

Pernille Bryggers køkken

 

Køkken design

 

4 Kommentarer

 1. susanne

  hej hvor bredt og langt er dit køkken? er det 60´ elementer du har brugt i begge sider?
  venlig hilsen
  susanne

  Svar
  • Pernille Brygger

   Hej Susanne,

   Jeg giver dig lige målene på elementerne, det er nemlig blandet. Jeg starter fra køleskabet.
   Køleskab, ovn: 60, skuffe: 80, skuffe: 80, opvasker, handvask, skuffe: 60, skuffe:60, skuffe: 60.
   Håber det giver mening, ellers skriv igen. Skøn dag til dig.

   Svar
 2. susanne

  hej
  jeg er vild med dit valg af tapet, kan du huske hvad det hedder og hvor det kan skaffes?
  på forhånd tak
  venlig hilsen
  Susanne

  Svar
  • Pernille Brygger

   Hej Susanne,
   Det hedder: Pip 30313021 og er fra brandet Eijffinger. Prøv at søg på det, tror det kan købes flere steder. Jeg har købt det gennem min malermester. Dejlig dag til dig.

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest