Boligindretning hos Peder og Kathrine

Boligindretning hos Peder og Kathrine i Hinnerup

Hos Peder og Kathrine skabte jeg et leverum med plads til voksne, børn, gæster, hund, leg, afslapning, madlavning – alt det i som en familie har brug for i dag. I denne indretning handlede det ikke så meget om placeringen af møbler, men mere det at skabe en god og hyggelig, hjemlig stemning. Grøn blev min fokus farve. Jeg tog udgangspunkt i den grønne farve på pejsen og endnu en væg blev malet grøn. Jeg samlede rummet med flere grønne ting – puder, urtepotteskjulere osv. Deres ønske var at bruge nogle af de møbler de havde i forvejen, men også at finde nye, der var moderne og kunne sætte prikken over i’et. Peder og Katrine arbejder stadig på ændringerne.

Royal Copenhagen

Royal Copenhagen

I foråret 2017 havde Royal Copenhagen brug for hjælp til at få dækket alle deres påskeborde. Jeg sprang til og hjalp dem.

Grønne planter

Overskrift – 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed eu pulvinar diam. Etiam quis libero eu nunc aliquam ornare vel at arcu. Praesent purus urna, facilisis in metus ac, maximus feugiat nunc. Integer ultricies auctor elit id varius. Sed id efficitur dolor. Proin semper condimentum risus ac scelerisque. Phasellus quis fringilla nisi. Nunc faucibus ante sit amet velit posuere eget.

Butiksdekoration

Identity Hair

Min kunde Identity Hair i Odense får jævnligt ny butiksdekoration. Desuden hjalp jeg dem da de ønskede et nyt look i salonen. Kriteriet var at atmosfæren skulle afspejles i deres nye produkter. De fik et råt, moderne, blåt look med mega trenden – en masse grønne planter.

Kulturprojekt

Kulturprojekt

I efteråret 2017 var jeg så heldig at jeg sammen med tre andre kvinder fra Odense fik bevilliget nogle penge til at lave et kulturprojekt. Projektet hed Høkeren Skaber Sammenhold og var et projekt sat i værk af Kulturregion Fyn Mod.Strøm.